down arrow Heeft u een vraag?
Mob: 06 - 518 34 225
Tel: 0228 - 56 36 50
Mail: Noord543@planet.nl
Ma - Za 8:00 - 17:00    T 0228 - 56 36 50    M 06 - 518 34 225

Over ons

Over Stukadoorsbedrijf Noordeloos

Even voorstellen... Stukadoorsbedrijf Noordeloos.
Een eenmansbedrijf dat in de huidige vorm al ruim 20 jaar bestaansrecht heeft, en in de 22 jaar daarvóór alles heeft meegemaakt in de stukadoorswereld. Mede door goede contacten met schilders, tegelzetters en timmerlieden is in ruim 40 jaar een zeer goede reputatie opgebouwd.

Nieuwste technieken

Deze opgebouwde kennis en ervaring neemt het bedrijf mee in alle werkzaamheden voor u. En nog steeds worden cursussen en workshops bezocht om op de hoogte te blijven van de nieuwste technieken en duurzame materialen.

Wilt u bijvoorbeeld – in plaats van tegels – een aparte wand in de keuken of badkamer? Dan is Pandomo of betonlook dé trend. Waterafstotend en verkrijgbaar in 1001 kleuren.

Momenteel zijn ook gladde wanden en plafonds (gladpleisterwerk) in trek, vaak uitgevoerd met een Amsterdamse jodenplint (platte plint) langs het plafond. Ook sierpleister en spachelsputz granol, in elke gewenste kleur leverbaar, blijven populair.

Uiterste zorg

Alle werkzaamheden worden met uiterste zorg uitgevoerd. Voor bijvoorbeeld perfecte afwerking van gladde wanden en plafonds (zoals sauswerk en airless spuiten) werkt het bedrijf zeer nauw samen met gespecialiseerde schilders en spuitbedrijven.

Wilt u meer weten over de eindeloze mogelijkheden? Twijfel niet en bel even. Of stuur een e-mail via het contactformulier! U krijgt een offerte op maat, met duidelijke afspraken en natuurlijk strak vakwerk.

Tip: geen 21% maar 9% btw!

Is uw woning twee jaar of ouder? Dan kunt dit jaar nog steeds profiteren van het verlaagde btw-tarief op stukadoorswerkzaamheden! Dat geldt ook voor het schilderwerk dat ons bedrijf voor u kan verzorgen. Op de site van de belastingdienst vindt u meer informatie over btw.

Bekijk Diensten     Offerte aanvragen

grotere afbeelding larger image icon
quote icon Jos heeft ons prima geholpen met een mooie wand. We zijn erg blij met zijn manier van zaken doen. Zonder gedoe en recht voor zijn raap. Alles was ook netjes geregeld quote icon
quote icon Na lang zoeken naar een goede stukadoor. Hebben wij uiteindelijk Jos gevonden. Hij heeft een prima prijs en kwaliteitsverhouding. Hij voldeed precies aan onze wensen en zijn heel blij met ons lijstwerk. quote icon
quote icon Jaren van vakmanschap straalt van Jos af. Hij weet precies wat hij doet. Samen hebben wij onze wensen besproken en gaf ons creatief advies. Zeer tevreden! quote icon
quote icon Ondanks ons kort tijdsbestek i.v.m. de vakantie is bij ons thuis vakwerk verricht. Heel erg bedankt! Het is prachtig geworden! quote icon
Offerte aanvragen? Geheel gratis! Offerte aanvragen